fbpx
Image default
Actualitate Politica

Lucian Stanciu Viziteu: “Dragoș Benea, baronul PSD Bacău, s-a simțit dator să aibă o reacție la inițiativa pe care am inițiat-o si la care s-au alăturat toți parlamentarii USR din Moldova – inițiativa pentru alocarea a 25 de procente din bugetul pentru investițiile mari în infrastructură către zona cea mai săracă a Europei.”

Europarlamentarul Dragoș Benea, baronul PSD Bacău și cel care conduce județul neîntrerupt din anul 2004, după ce a ocupat funcția de viceprimar în administrația Sechelariu, s-a simțit dator să aibă o reacție la inițiativa pe care am inițiat-o si la care s-au alăturat toți parlamentarii USR din Moldova – Inițiativa pentru alocarea a 25 de procente din bugetul pentru investițiile mari în infrastructură către zona cea mai săracă a Europei.

Ipocrizia nemăsurată a lui Benea îl face să uite că partidul din care face parte a guvernat România mai bine de 20 de ani din cei 30 care au trecut de la Revoluție. Se laudă fără niciun merit cu centura Bacăului deși proiectul trebuia finalizat de ani de zile. Nu s-a întâmplat asta pentru că în 2015, împreună cu premierul PSD Ponta, stimabilul Benea a dat proiectul centurii Bacăului unor țepari din Turci – în dispreț total față de constructorii romani și față de banul public.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/turcii-adu-i-de-ponta-pentru-centura-bacaului-au-dat-o-eapa-de-milioane-de-lei_5dcc9250406af85273d5c65a

Să-i aducem aminte că a crescut sub aripa lui Hrebenciuc și Iacobov, că a fost la dat cu subsemnatul la DNA, într-un dosar care prin minune a rămas in rem. Poate a uitat de faptul că județul condus de camarila sa este unul dintre cele mai depopulate din România și că jumătate din populația Bacăului nu are acces la apă curentă și gaz și avem zeci de comune cu pânza freatica infestată din cauza lipsei canalizărilor. Toate aceste nenorociri sunt cauzate directe de rapacitatea si incompetența primarilor PSD dirijați de Benea, printre care putem enumera: Necula la Bacău, Gnatiuc la Onești, Răută la Sascut etc.

Dragoș Benea a fost reprezentantul de vază ale celor mai corupte guvernări din istoria României. Dragos Benea a fost aliatul de nădejde al penalului Dragnea. Dragos Benea si garnitura de parlamentari PSD de Bacău au susținut complet toate atacurile anti-justiție pornite de penalul Dragnea. Dragos Benea si parlamentarii PSD de Bacău au votat si sustin necontenit pensii speciale nesimțite în timp ce economia județului Bacău este din ce in ce mai jos în clasamentul național.

Mai trebuie să mai țină minte ceva pesedistul șef: a propus și promovat pe cel mai slab primar pe care l-a avut vreodată Bacăul. S-a întâmplat în 2016 – acest primar PSD este cunoscut în toată țara ca primarul Mochetă.

Și pentru că cifrele oficiale vorbesc de la sine, cifre prevăzute în bugetele României din ultimii ani, i le ofer și domnului Benea spre studiu:

În 2017 la București era guvern PSD, s-a alocat Moldovei un procent de 0,19 la sută credite de angajament și 1,23 la sută credite bugetare din fondurile Ministerului Transporturilor. În același timp, Transilvania a primit 85,8 la sută credite de angajament și 71,28 la sută din fondurile ministerului. În 2018 și 2019, regiunea Moldovei a primit sub 5 procente. Tot pentru informarea domnului Benea, câteva date concrete care arată ce alocări bugetare au făcut guvernele PSD:

Ipocrizia și tupeul sunt cele două caracteristici principale ale politicianului Benea, care, într-o Românie normală, nu ar mai avea loc în viața publică. Benea este reprezentantul unei clase politice care a condamnat Moldova la sărăcie.

Când ați guvernat alături de penalul Dragnea, de Ponta sau l-ati propus pe Necula primar v-am văzut limita incompetenței.

sursa: FB Lucian Stanciu Viziteu

Ultimele postări

Consilierii județeni PNL Bacău acuză: Unde sunt echipamentele de protecție pentru personalul medical de la Spitalul Județean Bacău? Unde ați îngropat peste 375.000 de euro?

Flavia

𝐁𝐮𝐡𝐮ș𝐢 / A 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐨𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭ț𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐨𝐫𝐚ș𝐮𝐥𝐮𝐢 – 22,8 milioane de lei!

Flavia

Ştiinţa Bacău s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

Flavia